Spirituele urnen

Voor de urnen die ik maak haal ik mijn inspiratie uit creativiteit en de natuur. In de ontwerpen van mijn urnen staan liefde en warmte centraal. Elke urn is uniek en volledig handgemaakt. Het zijn kunstzinnige en spirituele objecten met een ingetogen uitstraling.

Ik maak urnen voor mens en dier.

De urnen bouw ik met de hand op of maak ik op de draaischijf. Na het opbouwproces wordt elke urn met de hand gedecoreerd. Hierdoor is iedere urn bijzonder en uniek. Geen twee zijn dus hetzelfde! Net als dat geen twee mensen of dieren hetzelfde zijn. 

In iedere urn wordt een verrassing aangebracht voor de overledene. Dit kan een tekening of een boetseerwerk zijn. In de Shamanca-urnen is het een gouden Sjamanistisch symbool. Dit kan verder niemand zien, het is dan ook iets tussen de overledene en het universum.

* Door de kwetsbare aard van de urnen zijn ze alleen op te halen in mij atelier in Ridderkerk. Omdat alle urnen uniek zijn is het risico met verzenden te hoog.

Spirituele Urnen is mijn webshop specifiek voor de urnen die ik maak. Voor mijn andere werken kan je www.ateliervanwingerden.nl bezoeken.

Voor meer informatie bel of mail

info@spiritueleurnen.nl 06-11366960

Privacyverklaring en algemene voorwaarden© 2020

© 2020 eigendom van Atelier van Wingerden